Van Hanegem: 'De nieuwe Sergio Ramos, denken ze. Ik vraag me nog af waarom'

Van Hanegem: 'De nieuwe Sergio Ramos, denken ze. Ik vraag me nog af waarom'

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 09:54ma 20-09-2021 om 09:54

Willem van Hanegem is niet onder de indruk van PSV en vindt alle lof die André Ramalho, Armando Obispo en Mario Götze de laatste weken ten deel viel overdreven. Dat laat hij weten in zijn column voor het Algemeen Dagblad.

Van Hanegem was al niet erg te spreken over PSV en zondag werd zijn mening ondersteund door de 0-4 nederlaag tegen Feyenoord in de eerste Eredivisie-topper van het seizoen. Na zijn uithaal naar trainer Roger Schmidt, richt De Kromme zich op drie spelers van de Eindhovense ploeg.

'Ik vond Ramalho gisteren slecht en er zijn mensen in Eindhoven die denken dat Obispo de nieuwe Sergio Ramos is, maar ik vraag me nog wel af waarom', richt Van Hanegem zich indirect tot Aad de Mos, die vorige week lyrisch was over Obispo en hem 'de beste Nederlandse verdediger in de Eredivisie' noemde.

'Verder staan ze allemaal al op de banken als Götze een aftrap of een inworp lekker neemt, maar dat is een belediging naar die jongen. Ja, als je een WK-finale hebt beslist, dan kun je meer dan de gemiddelde speler in de Eredivisie. Dus houd op met die polonaise bij elke keer dat hij een bal lekker aanneemt.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws