Van Hanegem vol lof over 'Oostenrijkse professor': 'Zo komt hij op mij over'

Van Hanegem vol lof over 'Oostenrijkse professor': 'Zo komt hij op mij over'

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 13:37ma 20-09-2021 om 13:37

Laatste update: maandag 20 september 2021 om 13:47ma 20-09-2021 om 13:47

Feyenoord incasseerde nog geen enkele tegengoal met doelman Justin Bijlow en centrale verdedigers Marcos Senesi en Gernot Trauner tegelijkertijd op het veld. Willem van Hanegem is fan van de 'Oostenrijkse professor'.

Van Hanegem is verrast door Trauner, die in de zomer overkwam van LASK Linz. "Die Oostenrijkse professor, want zo komt hij op mij over, maakt Feyenoord echt sterker in vergelijking met vorig seizoen toen Eric Botteghin daar vaak stond", reageert De Kromme in gesprek met het Algemeen Dagblad.

"Trauner is rustig, sterk in de duels en doet geen gekke dingen." Ook tegen PSV hoorde Trauner bij de beste Feyenoorders. "Er was één momentje tegen PSV dat hij Vertessen kwijt was, maar verder staat hij eigenlijk altijd goed. Voor het seizoen had iedereen het over die Ramalho van PSV, maar ik vind Trauner een stuk beter."

Feyenoord speelde dit seizoen elf officiële wedstrijden, waarvan er acht een clean sheet opleverden. De komende anderhalve week speelt de ploeg van trainer Arne Slot thuiswedstrijden tegen sc Heerenveen (woensdag), NEC (zaterdag) en Slavia Praag (volgende week donderdag).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws