RTV Rijnmond: huis van Feyenoord-directeur Koevermans beklad, ruiten ingegooid

RTV Rijnmond: huis van Feyenoord-directeur Koevermans beklad, ruiten ingegooid

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 14:51ma 20-09-2021 om 14:51

Laatste update: maandag 20 september 2021 om 16:36ma 20-09-2021 om 16:36

De woning van Feyenoord-directeur Mark Koevermans is opnieuw belaagd, meldt RTV Rijnmond. Zijn woning in Bergschenhoek is beklad met graffiti en er zijn een aantal ruiten ingegooid.

De Rotterdamse politie heeft bevestigd dat er aangifte is gedaan. Het lijkt duidelijk uit welke hoek het ongewenste bezoek afkomstig is: de 'handtekening' van de Rotterdamse Jongeren Kern – een groep Feyenoord-fans – is achtergelaten bij huize Koevermans. Feyenoord is volgens RTV Rijnmond 'hevig geschrokken', al onthoudt de club zich van verder commentaar tegenover het plaatselijke medium.

Wat de directe aanleiding voor dit incident is geweest, is vooralsnog niet duidelijk. Feit is echter dat Koevermans al langere tijd onder vuur ligt. Afgelopen zomer werd hij al thuis belaagd, nadat Feyenoord serieus werk wilde maken van de bouw van een nieuw stadion. Onlangs viel zijn naam na een relaas van grasmeester Erwin Beltman: die stond toe dat een ernstig zieke Feyenoord-fan halverwege het duel met Go Ahead Eagles afscheid nam van Het Legioen, maar Koevermans zou hier niet blij mee zijn geweest.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws