'Grote frustratie bij Feyenoord: harde kern ook langs huis Koevermans'

'Grote frustratie bij Feyenoord: harde kern ook langs huis Koevermans'

Gepubliceerd: maandag 7 juni 2021 om 13:12ma 07-06-2021 om 13:12

De groep van dertig Feyenoord-supporters die afgelopen weekend voorstanders van Feyenoord City intimideerden, zijn ook langs het huis van algemeen directeur Mark Koevermans in Bergschenhoek geweest. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

De harde kern van Feyenoord ging afgelopen weekend langs de huizen van kopstukken binnen Feyenoord en uitgesproken voorstanders van een nieuw stadion aan De Maas. Zelf noemden ze het een 'speurtocht'. Naast architect Ard Buijsen kregen ook Koevermans en huisjurist Joris van Benthem bezoek.

Buijsen bevestigde het nieuws al en hoewel Feyenoord er niets over zegt, melden bronnen aan het Algemeen Dagblad dat ook de woningen van Koevermans en Van Benthem op de route lagen. 'Totaal belachelijk en dit gaat een grens voorbij', liet een woordvoerder van Feyenoord zondag in algemene zin weten.

Volgens het AD is de frustratie binnen Feyenoord groot over het feit dat bestuurders nu zelfs in hun privédomein worden aangesproken. Het steekt bovendien dat geen enkele supporter is opgepakt door de politie. Hun namen zijn wel genoteerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws