'Ik ben positief over ontwikkeling maar weet dat concurrentie bij Ajax groot is'

'Ik ben positief over ontwikkeling maar weet dat concurrentie bij Ajax groot is'

22-09-2021 10:31
32

Perr Schuurs baalde er de afgelopen weken niet van dat het goed liep bij Ajax-defensie zonder hem. De 21-jarige stopper noemt zichzelf 'een teamspeler'.

Schuurs draaide een sterke voorbereiding, maar raakte vlak voor de seizoenstart geblesseerd. De jeugdinternational moest daarna vanaf de bank toezien hoe de Ajax-defensie uitblonk. Daar had Schuurs echter geen moeite mee. "Daar was ik ook blij mee", laat hij optekenen door Voetbal International. "Ik ben een teamspeler, het gaat om Ajax en we willen prijzen pakken."

"Ik ben ook positief over mijn ontwikkeling en weet dat de concurrentie bij Ajax groot is. Uiteindelijk bepaalt de trainer en ik probeer er gewoon alles aan te doen", vervolgt Schuurs, die de lijn van zijn sterke EK onder 21 door wil trekken. "Met de voorbereiding lukte dat ook, maar die blessure heeft me even teruggeworpen. Het is nu gewoon wachten op mijn kans en dan is het aan mij om het te laten zien. Maar in de tussentijd wel alles geven om beter te worden."

Schuurs vertelde al dat een verhuur geen optie is voor hem. De lange stopper mocht tegen zijn oude club Fortuna Sittard in de basis starten. Jurriën Timber had namelijk last van zijn maag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie