PSV-thuis lonkt voor Tilburgse 'Super Truppe': 'Tig keer meer mensen, zin in'

PSV-thuis lonkt voor Tilburgse 'Super Truppe': 'Tig keer meer mensen, zin in'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 14:05wo 22-09-2021 om 14:05

Willem II bleef vorig seizoen ternauwernood in de Eredivisie, maar is nu weer de hemelbestormer die het in 2019/2020 was: na de gewonnen derby tegen RKC Waalwijk overnachtten De Tricolores als nummer twee van de Eredivisie. Linksbuiten Mats Köhlert noemt Willem II een 'Super Truppe'.

De kleine Duitser kwam in Waalwijk weer eens tot scoren, nadat hij vorig seizoen droog was blijven staan. "Het werd wel weer eens tijd. Het maakt mij echt niet uit wie er scoort, maar als het zo lang duurt voordat je zelf weer een doelpunt maakt, wordt het wel een dingetje", wordt hij geciteerd door het Brabants Dagblad.

Köhlert combineerde er tegen RKC lustig op los met land- en flankgenoot Derrick Köhn en wist ook Kwasi Wriedt en Görkem Saglam prima te vinden. Dat bleek bij de openingstreffer van Wriedt. "Waarbij alle vier de Duitse veldspelers betrokken waren", aldus Köhlert. "Maar ook de andere jongens doen het geweldig. We zijn echt een Super Truppe."

Willem II mag zich zaterdag opnieuw bewijzen, als het thuis PSV ontvangt. Köhlert kijkt er alvast naar uit. "We hebben nu enorm veel vertrouwen. En met ons fantastische publiek erbij krijgen we helemaal vleugels. Vanavond (dinsdag, red.) waren onze fans ook goed aanwezig en belangrijk. En dan zitten er zaterdag nog tig keer meer. Ik heb er nu al zin in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Willem II een blijvertje in de Eredivisie-top?

Ja, ze gaan meedoen om Europees voetbal
27%
Nee, ze vallen terug naar de middenmoot
69%
Nee, ze gaan nog in degradatienood komen
3%
(715 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws