Jansen reageert op fans: 'Mooi dat hij populair is, maar hebben veel verdedigers'

Jansen reageert op fans: 'Mooi dat hij populair is, maar hebben veel verdedigers'

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 09:38do 23-09-2021 om 09:38

Sam Beukema moet nog steeds wachten op zijn kans bij AZ, benadrukt trainer Pascal Jansen. De van Go Ahead Eagles overgekomen verdediger stond nog geen enkele wedstrijd in de basis bij de Alkmaarders. Jansen vertelt ook opnieuw over de spelers die bij AZ zijn vertrokken.

De roep om Beukema wordt steeds groter onder de AZ-aanhang. "Het is heel mooi voor Sam dat hij zo populair is, maar we beschikken over veel centrale verdedigers", benadrukt Jansen tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik zeg wel tegen hem dat hij klaar moet zijn als hij zijn kans krijgt."

AZ verloor deze zomer veel spelers. Voor de camera van de NOS krijgt Jansen de vraag of de Alkmaarders te makkelijk hebben meegewerkt aan alle transfers. "Het is op zich wel bijzonder dat je dit noemt", begint Jansen. "Ik denk het niet. Het zijn spelers die we hier hebben grootgebracht en ze waren misschien wel toe aan een stap. Dat biedt ook weer ruimte aan andere speler."

Momenteel staat AZ op een teleurstellende zeventiende plek in de Eredivisie. Donderdagavond gaat de ploeg van Jansen op bezoek bij FC Twente.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws