'Dat kan Schmidt toch niet zeggen? Ze zijn net met 0-4 afgepoetst door Feyenoord'

'Dat kan Schmidt toch niet zeggen? Ze zijn net met 0-4 afgepoetst door Feyenoord'

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 19:12do 23-09-2021 om 19:12

Kenneth Perez heeft geen goed woord over voor Roger Schmidt en zijn opmerkingen na de met 2-1 gewonnen uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles. De trainer van PSV meldde toen dat de ploeg uit Deventer de 'beste ploeg in de Eredivisie was' waar de Eindhovenaren tegen hadden gespeeld.

Perez hoorde het met stijgende verbazing aan. "Schmidt maakt zichzelf helemaal belachelijk met die opmerking", zegt hij tijdens Eredivisie op Donderdag op ESPN. "Je bent net met 0-4 afgepoetst door Feyenoord, één van de grootste en beste clubs van Nederland, en dan zeg je dat Go Ahead de beste ploeg is waar je tegen hebt gespeeld? Wat mij betreft maak je je dan echt belachelijk."

Komende zaterdag speelt PSV uit bij Willem II en dan wil de Deense analist graag nogmaals over die uitspraak beginnen. "Ik zie hem bij die wedstrijd, daar ben ik dan ook. Dan zal ik het hem gaan vragen. Dat kun je toch niet zeggen?"

PSV won woensdagavond op het nippertje bij Go Ahead Eagles door een kopgoal van Marco van Ginkel. De formatie uit Deventer weerde zich echter kranig in de eigen Adelaarshorst en had zeker een punt verdiend. Naar aanleiding daarvan stelde Schmidt dat Kowet de 'beste ploeg' was waar zijn club in de Eredivisie tegen had gespeeld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws