Atlético-vergelijking valt goed bij Twente: 'Vind ik een heel groot compliment'

Atlético-vergelijking valt goed bij Twente: 'Vind ik een heel groot compliment'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 00:06vr 24-09-2021 om 00:06

Laatste update: vrijdag 24 september 2021 om 00:06vr 24-09-2021 om 00:06

FC Twente heeft zichzelf donderdagavond een weg gevochten naar een 3-1 overwinning tegen AZ. Aanvoerder Wout Brama ziet dat het spel van Twente de laatste weken steeds beter wordt en begrijpt de vergelijking met de Spaanse grootmacht Atlético Madrid.

ESPN-verslaggever Milan van Dongen haalt de vergelijking met Atlético aan. Twente maakte de nodige overtredingen om de tegenstander te ontregelen. "Dat vind ik een heel groot compliment", lacht Brama na het laatste fluitsignaal. "We spelen niet heel geweldig, maar elke week gaat het wat beter. De eerste drie wedstrijden van het seizoen waren we wat wisselvallig. Vandaag (donderdag, red.) gingen we in de tweede helft eindelijk wat beter voetballen. Dat is wel lekker."

Na de wat moeizame start van Twente gaat het de Enschedeërs inmiddels voor de wind. "Ik moet zeggen: de strijd en passie die er in deze ploeg zit, het samenwerken, een echt team zijn... Dat zit er wel in. Op zich gaat de vergelijking met Atlético Madrid wel op", zo sluit Brama af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws