Telstar droomt al van volgende stunt: 'Als Advocaat stopt: écht stopt, bedoel ik'

Telstar droomt al van volgende stunt: 'Als Advocaat stopt: écht stopt, bedoel ik'

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 13:16vr 24-09-2021 om 13:16

Telstar staat deze week in het middelpunt van de belangstelling, vanwege de aanwezigheid van Louis van Gaal: de bondscoach is tijdelijk toegevoegd aan de technische staf van zijn oude club en zit vrijdag in de dug-out tijdens het competitieduel met Telstar. Voorzitter Pieter de Waard droomt alvast over een volgende stunt.

De Waard ziet het ook wel zitten om Dick Advocaat te strikken, laat de excentrieke preses weten aan het Algemeen Dagblad. "Zodra Dick Advocaat bekend maakt dat hij echt stopt. En dan bedoel ik écht. Dan is één ding zeker. Dan hangt de volgende ochtend Telstar aan de telefoon bij Dick", vertelt hij over De Kleine Generaal, die na zijn Feyenoord-periode bondscoach van Irak is geworden. "Gewoon voor één of twee dagen, hoor, net als Louis. Zijn aanwezigheid hier smaakt echt naar meer."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Van Gaal leidde deze week al de training bij Telstar: het trainingspak van de bondscoach wordt geveild voor het goede doel en zal volgens De Waard het nodige opbrengen. "We hebben de afgelopen jaren de outfit van de Telstar-trainer altijd in de fanshop gehad. Daar is er niet eentje van verkocht. Toch denk ik dat die van Louis wel aftrek zal vinden. Ik verwacht dat er tussen de 5000 en 10.000 op geboden zal worden."

Telstar begint vrijdag om 20.00 uur aan het Noord-Hollandse onderonsje met Jong AZ ("6-3", voorspelt De Waard). De Alkmaarse beloften beginnen als koploper van de Keuken Kampioen Divisie aan het treffen met de nummer achttien.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws