VI: vroeg gewisselde Letschert niet met AZ-bus mee naar Alkmaar

VI: vroeg gewisselde Letschert niet met AZ-bus mee naar Alkmaar

Gepubliceerd: vrijdag 24 september 2021 om 14:56vr 24-09-2021 om 14:56

Voetbal International heeft vrijdagmiddag opmerkelijk nieuws over Timo Letschert gedeeld. De 28-jarige verdediger werd donderdag al vroeg gewisseld tegen FC Twente en zat tijdens de terugreis naar Alkmaar niet in de spelersbus, klinkt het.

De wedstrijd van Letschert zat er na 23 minuten al op. AZ keek toen al tegen een 2-0 achterstand aan en de in Purmerend geboren verdediger zag er met name bij de tweede treffer van Daan Rots niet goed uit. Nadat hij werd vervangen door Pantelis Hatzidiakos, zocht Letschert direct de catacomben van de Grolsch Veste op. Volgens VI reisde hij dus ook niet met de overige spelers mee naar huis.

Trainer Pascal Jansen nam na afloop van de wedstrijd – die door AZ met 3-1 werd verloren – geen blad voor de mond. "Dit was gewoon niet goed. Dat kan gewoon niet, dit is onacceptabel", liet hij in gesprek met de NOS weten over de bijdrage van Letschert. AZ beleeft sowieso een beroerde start van het seizoen. De nummer drie van de vorige Eredivisie-jaargang staat na vijf wedstrijden voorlaatste en greep in een tweeluik met Celtic naast Europa League-voetbal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws