'Barça dicht bij akkoord met supertalent: Catalanen lichten eerst clausule'

'Barça dicht bij akkoord met supertalent: Catalanen lichten eerst clausule'

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 08:19za 25-09-2021 om 08:19

Pedri en FC Barcelona zijn er na ruim een maand onderhandelen over een nieuw contract zo goed als uit. De middenvelder beschikt nog over een contract tot medio 2022 bij de Catalanen, die de eenzijdige optie hebben dit met nog eens twee jaar te verlengen. In plaats daarvan wil Barça Pedri echter ook een geheel nieuw contractvoorstel doen.

Dat meldt Mundo Deportivo zaterdagochtend. Barcelona zou dezelfde handelswijze hanteren als bij de contractonderhandelingen met Ansu Fati. Door de eenzijdige optie in het contract eerst te lichten heeft Barça de nodige lucht voor verdere onderhandelingen. De Catalanen willen het contract van Pedri namelijk verder opwaarderen, gezien de toekomst die FC Barcelona in hem ziet.

Volgens Mundo Deportivo wil Pedri zelf ook graag bij Barça blijven, ondanks de beroerde sportieve situatie waarin de club zich momenteel bevindt. 'Hij kent de plannen van FC Barcelona uit eerste hand en hoopt een rol te kunnen spelen in het herstel van de club', schrijft het medium. De onderhandelingen worden naar alle waarschijnlijkheid in oktober afgerond, waarna de verlenging van het contract officieel naar buiten wordt gebracht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws