Drommel ziet eigen blunder terug: 'Het gaat ook niet meer gebeuren, heel pijnlijk'

Drommel ziet eigen blunder terug: 'Het gaat ook niet meer gebeuren, heel pijnlijk'

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 19:09za 25-09-2021 om 19:09

Joël Drommel is door het stof gekropen na zijn ongelukkige hoofdrol tijdens Willem II-PSV. De doelman liet vlak voor tijd een schot van Ché Nunnely glippen, waardoor de Eindhovenaren het Brabantse onderonsje in Tilburg verloren.

Drommel had verder niet veel te doen gekregen. "Dat zijn wel de moeilijkste wedstrijden voor een keeper. Je ziet het met Wellenreuther (Timon, Drommels uitblinkende collega van Willem II, red.), je krijgt heel veel te doen en dan groei je alleen maar in de wedstrijd. Ik krijg bijna niets te doen, maar dan móét je er staan...", aldus de balende sluitpost in gesprek met ESPN. "Vooral bij een topclub in Nederland, dan moet je er staan wanneer je er moet staan. En dat gebeurt niet."

PSV kwam die 2-1 van Nunnely niet meer te boven. "Je wil hem gewoon klemmen en hij glipt er gewoon doorheen. Slecht", was zijn commentaar bij het opnieuw bekijken van de beelden. "Het gaat ook niet meer gebeuren. Het is heel pijnlijk, ik voel me gewoon heel klote en laten we het snel vergeten. Wat ik heel mooi vond: de jongens staan gelijk achter je en zeggen 'hoofd omhoog'. Heb je geen reet aan, nee. Maar ze staan wel achter je."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws