Slot over 'bijzonder' VAR-moment: 'Bizar dat scheids hiervoor naar kant moest'

Slot over 'bijzonder' VAR-moment: 'Bizar dat scheids hiervoor naar kant moest'

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 13:00zo 26-09-2021 om 13:00

Arne Slot ziet dat Het Legioen Feyenoord over een dood punt heeft geholpen tegen NEC. Zoiets maakte de 43-jarige coach naar eigen zeggen nog niet eerder mee. Slot reageert ook op het VAR-moment bij de 4-3 van Feyenoord.

Zaterdagavond kwam Feyenoord 2-3 achter tegen NEC. In de slotfase draaide de ploeg van Slot de wedstrijd echter om: de Stadionclub sleepte een 5-3 overwinning uit het vuur. Slot is onder de indruk van de Feyenoord-supporters. "Tyrell Malacia speelde vandaag zijn honderdste wedstrijd, dus die zal dit al heel vaak hebben meegemaakt", vertelt Slot tegenover ESPN.

"Ik heb als trainer ook vaker een schitterende sfeer meegemaakt. Maar dat supporters je echt over een dood punt kunnen helpen, had ik nog niet eerder meegemaakt", vervolgt Slot. "Ik zou mijn spelers echter te kort doen om dit resultaat alleen op de supporters te schuiven."

Na afloop ging het veel over het VAR-moment bij de 4-3 van Guus Til. Bryan Linssen maakte een vermeende overtreding, waarna scheidsrechter Joey Kooij naar het scherm werd geroepen door VAR-arbiter Siemen Mulder. Kooij keurde de treffer niet af. "Ik vind het bizar dat hij hiervoor naar de kant werd geroepen", vertelt Slot na het zien van de beelden. "De scheidsrechter liet veel doorspelen, dus ik vond het al bijzonder dat de VAR dit moment eruit pikte."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws