'Heeft niet mijn voorkeur om in de winter spelers te halen, maar is noodzakelijk'

'Heeft niet mijn voorkeur om in de winter spelers te halen, maar is noodzakelijk'

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 15:30zo 26-09-2021 om 15:30

Sparta-trainer Henk Fraser maakt zich zorgen na de nederlaag tegen SC Cambuur (0-4), maar raakt in paniek. Hij vindt wel dat zijn ploeg in de overlevingsstand staat.

 

Sparta ging zondag keihard onderuit en dus is er reden tot zorg, maar: "Ik zou me nog veel meer zorgen maken als we helemaal geen kansen krijgen. Mijn jongens hebben heel hard gewerkt, hard gewerkt voor de kansen. Maar die moet je dan wel maken. Je krijgt ze niet zomaar, maar we kregen er gewoon vier", zegt Fraser tegen ESPN.

"De teleurstelling is groot, dat is duidelijk, maar ik ben er ook zeker van dat we een aantal dingen behoorlijk hebben gedaan. Maar de supporters en de media kijken naar de uitslag en de functionaliteit in het afwerken. Dat is wel waar het om gaat", zegt hij.

In gesprek met Voetbal International zegt Fraser dat hij voor de aankomende transferperiode op spelers hoopt. "Vorig seizoen kon ik wisselen en werden we niet minder, daarin zijn we nu duidelijk nog zoekende. "Het is voor ons overleven tot januari, dat heb ik gelukkig al vanaf het eerste moment gezegd. Dit is op dit moment nu eenmaal ons niveau, dat is de context. Het heeft normaal gesproken nooit mijn voorkeur om in de winter spelers te halen, maar nu is het noodzakelijk. We moeten wel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws