Hilariteit na Huntelaar-terugkeer: 'Moet nog aan baltempo wennen, hij is al 38 hè'

Hilariteit na Huntelaar-terugkeer: 'Moet nog aan baltempo wennen, hij is al 38 hè'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 20:41ma 27-09-2021 om 20:41

Laatste update: maandag 27 september 2021 om 20:46ma 27-09-2021 om 20:46

De cirkel is rond voor HC'03-trainer André Nijman: Klaas-Jan Huntelaar keerde afgelopen weekend terug bij het zesde elftal van de club uit Drempt. Nijman was de eerste coach van Huntelaar in zijn jeugdjaren.

"Hij was wel echt goed en als jonge speler ook al beter dan de rest, ook dan de oudere jongens", zo vertelt Nijman in gesprek met Omroep Gelderland. "Maar dat hij profvoetballer zou worden en dit niveau zou bereiken had ik toen nog niet meteen gezien." Dat Huntelaar nu weer terug is bij zijn oude club, vindt Nijman niet raar. "We hebben altijd contact gehouden en dus zijn wij niet heel verbaasd dat Klaas-Jan nu weer bij ons speelt."

Tot scoren kwam Huntelaar niet in zijn eerste Kelderklasse-wedstrijd sinds lange tijd. "Klaas-Jan moet nog aan ons baltempo wennen. Hij is al 38 hè", vertelt Nijman met een knipoog. "Klaas-Jan is niet bij ons gekomen om topscorer te worden. Hij wil gewoon lekker voetballen met wat vrienden en familie. Hij legt de ballen liever klaar voor de andere spelers. Ik hoop vooral voor hem dat hij bij ons nog een paar jaar met plezier kan voetballen en dat hij ook een leuke derde helft heeft."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Klaas Jan Huntelaar

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws