Ünüvar haalt schitterende assist uit de trukendoos bij debuut voor Trabzonspor

12-09-2022 23:24
30

De van Ajax gehuurde Naci Ünüvar mocht maandagavond voor het eerst meedoen bij Trabzonspor in de uitwedstrijd tegen Adana Demirspor. De creatieve middenvelder kon niet voorkomen dat de regerend kampioen in Turkije met 3-2 verloor, maar hij leverde nog wel een prachtige assist in de slotfase.

In de slotfase maakte Trabzonspor de gelijkmaker tegen de thuisploeg Adana Demirspor. Ünüvar begon de wedstrijd vanaf de bank, maar in de 81e minuut mocht de huurling van Ajax invallen. Drie minuten nadat hij binnen de lijnen kwam gaf hij met een zeer subtiel tikje een mooie assist op spits Umut Bozok. In de blessuretijd was het echter Samet Akaydin, die op aangeven van ex-AZ speler Jonas Svensson, alsnog de 3-2 maakte.