Havertz schiet precies passend afstandsschot raak voor Duitsland tegen Engelsen

26-09-2022 23:32
21

Kai Havertz scoorde maandagavond twee keer voor Duitsland tegen Engeland, maar zijn eerste was veruit de mooiste. Toen de aanvallende middenvelder van Chelsea in de 67e minuut de bal kreeg op de rand van de zestien, haalde hij verwoestend uit en schoot daarmee Duitsland op een 0-2 voorsprong.

Na de goal van Havertz begon Engeland aan een ware opmars. Vijf minuten na de goal van Havertz scoorde Luke Shaw de 1-2 en nog eens drie minuten later was het Mason Mount die de gelijkmaker binnenschoot. In de 83e minuut benutte Harry Kane nog een penalty om de Engelsen op voorsprong te zetten, maar Havertz werd uiteindelijk de matchwinner. Hij tikte na een fout van doelman Nick Pope in de slotfase de 3-3 alsnog binnen.