Streep door mogelijke droomtransfer Tissoudali: 'Moeilijk, moeilijk, moeilijk'

13-10-2022 20:10
4

Menno Groenveld slaagde er afgelopen zomer niet in Tarik Tissoudali naar een andere club te brengen. Dat lag volledig aan KAA Gent, vertelt de zaakwaarnemer in de nieuwste aflevering van #DoneDeal.

Tissoudali kon Gent verlaten voor onder meer Valencia CF of een lucratief avontuur bij het Qatarese Al-Rayyan, maar de Belgen werkten niet mee aan een transfer. Groenveld had het liever anders gezien, zo vertelt hij vrijuit in de transferpodcast van VoetbalPrimeur.

"Gent is zo moeilijk, joh. Die lieten hem niet gaan. Moeilijk, moeilijk, moeilijk", verzucht de zaakwaarnemer. "De club wilde hem kost wat kost niet laten gaan. Ze zeiden dat ze geen vervanger met dezelfde kwaliteiten konden vinden voor het bedrag dat ze voor hem zouden ontvangen."

"De club koos om Tissoudali te houden en hoopte dat hij zijn contract ging verlengen. Zo niet, dan mocht hij gratis weg aan het einde van het seizoen", verklaart Groenveld. Tissoudali (29) herstelt op dit moment van een zware blessure. Vorig seizoen werd hij uitgeroepen tot beste Afrikaanse speler in de Jupiler Pro League.

Check de hele #DoneDeal-aflevering met Menno Groenveld hieronder!