Galtier reageert op foto: Neymar daags na oproep Mbappé in McDonalds

17 februari 2023 om 23:51

Paris Saint-Germain-trainer Christophe Galtier lijkt er een flinke taak aan te hebben om zijn sterren in het gareel te houden. Woensdag dook een foto op van Neymar in de McDonalds, daags na de Champions League-nederlaag tegen Bayern München (0-1).

De Braziliaanse ster maakte, op zijn vrije dag, bovendien zijn opwachting in een pokertoernooi. In Frankrijk worden daarom vraagtekens geplaatst bij de focus van Neymar, die ook advies van teamgenoot Kylian Mbappé in de wind sloeg. De Franse aanvaller nam na de nederlaag tegen Bayern het woord in de kleedkamer. 'Eet goed en slaap goed!', drukte hij de PSG-spelers op het hart.

Franse media vinden het veelzeggend dat Neymar een dag later een foto deelde van hem in de McDonalds. Niet zozeer om wat hij daar mogelijk heeft besteld, wel om het moment. Galtier probeert de rijen gesloten te houden. "Het waren volwassen en vastberaden woorden van Kylian, om iedereen scherp te houden. Het waren welkome woorden. Maar ik ga ze niet koppelen aan de foto van Neymar in een fastfoodrestaurant", reageert de coach.

Wel bevestigt Galtier dat hij met Neymar heeft gesproken over de foto. "Ney heeft op zijn vrije dag het recht om poker te spelen, ik heb hem wel verteld wat ik van die foto vind. Maar ik geloof niet dat er een verband is tussen de woorden van Kylian en deze foto."