Geïrriteerde Slot haalt uit naar 'anti-Feyenoorder': 'Het is pertinent niet waar'

25-08-2023 15:40 Laatste update: 17:24
256

Arne Slot moest op de persconferentie voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen Almere City FC iets van het hart: het is 'pertinent onwaar' dat acht spelers mogen vertrekken uit De Kuip.

Neraysho Kasanwirjo, Thomas van den Belt, Quinten Timber, Javairô Dilrosun, Alireza Jahanbakhsh, Patrik Walemark, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël kunnen allemaal nog (tijdelijk) uitkijken naar een nieuwe club, zo meldde 1908 donderdag.

Dat was tegen het zere been van Slot. "Zo vervelend...", steekt de Feyenoord-trainer van wal. "Ik kan me voorstellen dat degene die dit in de media heeft gebracht, anti-Feyenoord is. Want het is pertinent niet waar dat onze spelers door ons zijn aangeboden. Dat is een honderd procent onwaarheid."

Slot vermoedt dat er 'waarschijnlijk iemand is die probeert onrust te veroorzaken binnen Feyenoord'. "Dat betekent dus dat ik vanochtend langs een paar jongens heb moeten lopen om te laten zien en te vertellen dat zij absoluut niet beschikbaar zijn gemaakt voor een vertrek."

"Daarna heb ik ook nog tegen die jongens gezegd, waar iedereen bij was: als je hierover geen gesprek hebt gehad met mij, dan moet je er niks van aantrekken. Maar het zorgt voor onnodige onrust. Vandaar dat het waarschijnlijk van iemand komt die de behoefte heeft om onrust binnen Feyenoord te creëren."