Madueke zette de bloemetjes buiten, Pochettino roept ex-PSV'er op matje

30 september 2023 om 11:10

Noni Madueke heeft eerder deze maand flink de bloemetjes buiten gezet, terwijl hij herstellende was van een blessure. De voormalig PSV'er werd gespot in een nachtclub, waarvan de beelden nu naar buiten zijn gekomen. Chelsea-manager Mauricio Pochettino zag zich genoodzaakt om met hem in gesprek te gaan.

De Argentijn benadrukt dat de uitspatting van Madueke niets te maken had met zijn absentie tegen Brighton & Hove Albion, maar erg blij is hij er niet mee. "Dit soort dingen moeten we vermijden", zegt Pochettino. "Alle spelers moeten weten dat je dit als speler van Chelsea moet voorkomen. Het was geen enorm issue, maar je moet zorgen dat je niet in dit soort situaties terecht komt. Dit is een punt dat veel jonge spelers kunnen verbeteren, niet alleen hij. Ze moeten professioneler zijn en respect hebben voor de club waar ze spelen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Chelsea

  • logo

    Manchester City

Madueke is inmiddels hersteld van zijn blessure, maar Pochettino deed om sportieve redenen geen beroep op de vleugelaanvaller in het League Cup-duel met Brighton. Mogelijk zit de jonge Engelsman maandag wel weer bij de wedstrijdselectie voor het duel met Fulham. "Hij werkt heel hard om weer het niveau te halen dat we willen zien na zijn blessure. Hij voelt zich nu goed en is hersteld."

De uitzichtloze situatie van Madueke in Londen werd ook in #DoneDeal al aangehaald. Een verhuur aan Ajax werd als mogelijke oplossing aangedragen