Prachtig: Bellingham is emotioneel en regelt foto voor zijn moeder met Mourinho

2 juni om 07:48

Prachtige beelden van Jude Bellingham en zijn familie na afloop van de gewonnen Champions League-finale. De Engelse ster van Real Madrid betrekt zijn moeder nadrukkelijk in de festiviteiten en zorgt er zelfs voor dat ze op de foto kan met José Mourinho. "Sorry, mijn moeder vind je al jaren leuk!", zegt hij tegen de Portugese coach, die gewillig met de moeder van Bellingham op de foto gaat.

Bellingham maakte afgelopen zomer uitgerekend de overstap van tegenstander Borussia Dortmund naar Real Madrid. De aanvallende middenvelder drukte meteen zijn stempel op de Spaanse veelvraat en had een groot aandeel in het succes. Na afloop van de Champions League-winst vocht hij tegen de tranen op Wembley. "Ik had mijn emoties onder controle, tot ik mijn vader en moeder net in de ogen keek", zegt hij tegen TNT Sports.

"Ze hadden elke avond om zeven uur op de bank kunnen gaan zitten, maar waren tot middernacht op pad om mij naar het voetbal te brengen", gaat Bellingham verder. "En mijn broertje, voor hem probeer ik een rolmodel te zijn. Ik kan het niet onder woorden brengen. Dit is de mooiste avond van mijn leven. Ik had me geen mooier seizoen kunnen wensen."