Haps zag 'paniek zeker toeslaan' bij Feyenoord: 'Een 1 voor de tweede helft'

Gepubliceerd: zo 15 september 2019 om 17:50

Laatste update: zo 15 september 2019 om 18:05

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Ridgeciano Haps zag dat Feyenoord twee gezichten toonde in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. De linksback geeft 'een tien voor de eerste helft en een één voor de tweede helft', zo vertelt hij aan VoetbalPrimeur.

Haps noemt het spel van Feyenoord voor rust 'zo goed'. Maar na de onderbreking sloeg de paniek 'zeker toe', erkent hij. "Het was nog even billenknijpen. Ik denk dat er onrust was in de ploeg. We hebben het in de tweede helft aan onszelf te danken dat het zo moeilijk ging. Dat kwam niet door ADO."

De defensie van de Rotterdammers lijkt gebaat bij een nieuwe steunpilaar achterin. Marcos Senesi moet die rol op zich nemen. "De eerste indruk is dat hij heel rustig is", vertelt Haps over de Argentijn. "Maar het is wel een jongen die goed kan voetballen." Veel contact hebben de twee nog niet gehad. "Ik kan nog niet met hem communiceren, maar hij zal wel Nederlands of Engels leren. Hij is heel rustig, zowel binnen als buiten het veld."

Feyenoord trok uiteindelijk met 3-2 aan het langste eind in De Kuip. Donderdag nemen de Rotterdammers het op tegen Rangers FC in de Europa League.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws