Feest in De Galgenwaard: 'Naar huis, herstelsokken en een shake natuurlijk, haha'

Gepubliceerd: zo 20 oktober 2019 om 00:45

Laatste update: zo 20 oktober 2019 om 00:48

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Het dak ging er zaterdagavond af in De Galgenwaard, waar FC Utrecht PSV met liefst 3-0 aan de kant zette. Mark van der Maarel deelde in de feestvreugde: de linksback speelde negentig minuten mee en verscheen na afloop voor de VoetbalPrimeur-camera.

Bennett van Fessem
UTRECHT

De wedstrijd viel tien minuten voor tijd definitief in het slot: PSV stond al met negen man en Adam Maher knalde van afstand de 2-0 binnen. "Ja, Adam heeft een aardig schot in zijn kleine beentjes", lachte Van der Maarel, die dat soort goals alleen op de training maakt. "Ja, regelmatig. Je zou eens moeten kijken", knipoogde de verdediger. "Nee, dat zijn niet mijn grootste kwaliteiten. Ik kijk wel eens naar die gasten, maar ik heb het nog niet voor elkaar kunnen boksen."

Tijdens de slotfase was het al groot feest in het stadion, met name in de skybox van Wesley Sneijder. "Daar wordt vast nog wel een klein feestje gevierd. Maar het hele stadion was uitzinnig en ik denk dat we ook een klein feestje verdiend hebben." Ook voor Van der Maarel was de avond nog niet voorbij. "Direct naar huis natuurlijk, herstelsokken aan en een shake naar binnen, hahaha. Nee, ik ga wel een klein sappie nuttigen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws