'Begeerde' Van Bergen: 'Ik weet van niets, ik lees en ik hoor niets'

Gepubliceerd: zo 19 januari 2020 om 06:30

Hoewel de winterse transfermarkt nog geopend is en hij op een sterke eerste seizoenshelft terug kan kijken, is Mitchell van Bergen absoluut niet bezig met een vertrek. De buitenspeler van sc Heerenveen werd al genoemd in het geruchtencircuit, maar weet zelf van niets.

Tygo van Marion
ROTTERDAM

De twintigjarige Brabander wil eerst zichzelf verbeteren. "Of ik een plan heb voor mezelf? Ik wil sowieso meer rendement halen en dan zie ik het wel. Ik heb niet echt een doelstelling", laat hij na de uitwedstrijd tegen Feyenoord weten aan VoetbalPrimeur. De rechtsbuiten was tot dusver goed voor drie doelpunten en vier assists, maar is daar nog niet tevreden over. "Dat is echt te weinig."

Voetbal International liet vlak voor Kerstmis weten dat er 'veel belangstelling' was voor Van Bergen en collega Chidera Ejuke, maar de vleugelaanvaller zelf houdt zich niet bezig met een mogelijke transfer. "Ik weet van niks, ik heb me gewoon gefocust op Heerenveen", hoest hij. "Als er iets komt, komt er iets. Maar voor de rest lees of hoor ik niets."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws