Van de Beek ziet collega's terugkeren én vertrekken: "Ik gun Hakim het allerbeste"

Gepubliceerd: do 13 februari 2020 om 00:25

Laatste update: do 13 februari 2020 om 00:30

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Donny van de Beek zag woensdagavond tijdens Vitesse-Ajax twee ploeggenoten terugkeren: Daley Blind en Hakim Ziyech. De middenvelder uit Nijkerkerveen was daar uiteraard opgetogen over.

Bennett van Fessem
ARNHEM

Blind kampte - zoals bekend - met een hartspierontsteking, maar heeft inmiddels weer toestemming van de medische staf om weer te spelen. "Dat was voor ons zeker schrikken. Wij leefden heel erg met hem mee en we zijn blij dat hij er weer bij is. Niet alleen voor zijn gezondheid, maar ook als speler", laat Van de Beek weten aan VoetbalPrimeur.

Ziyech keerde terug van een blessure, op de dag waarop bekend werd dat hij zijn carrière zal vervolgen bij Chelsea. "De berichten waren bekend en ik gun Hakim het allerbeste. Een mooie club, dat verdient hij zeker", aldus Van de Beek, zie zich geen zorgen maakt over het Premier League-avontuur van zijn collega. "Hij is een fantastische voetballer en ik denk dat hij bij de meeste clubs van toegevoegde waarde is."

En Van de Beek zelf? "Dat vind ik voorbarig. Ik heb al vaker aangegeven: ik ga niets overhaasten en ik zit hier op mijn plekkie. Als het komt, dan komt het."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws