Spaanse kranten delen onvoldoendes uit aan Ajax: 'Van de Beek weggevaagd'

Gepubliceerd: vr 21 februari 2020 om 11:33

Laatste update: vr 21 februari 2020 om 12:11

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Het was een teleurstellende avond voor Ajax op bezoek bij Getafe. De Amsterdammers staan voor een loodzware opgave na het 2-0 verlies in het Coliseum Alfonso Pérez. VoetbalPrimeur ging 'the day after' de Spaanse kranten langs en die waren niet mild voor de spelers van trainer Erik ten Hag.

Bennett van Fessem
MADRID

Vooral Donny van de Beek, die in de belangstelling staat van Real Madrid, kreeg er flink van langs in de Spaanse kranten. "Donny van de Beek is weggevaagd door de spelers van Getafe." Sport gaf Van de Beek een 5, maar dat was niet het laagste Ajax-cijfer. "Ziyech en Tadic krijgen een 4, terwijl Lassina Traoré met een 3 het laagste scoort van de Ajacieden. Dat is toch wel pijnlijk, terwijl Huntelaar bij Ajax zit. Die heeft Real Madrid gespeeld, heeft ervaring met het spelen tegen Spaanse ploegen."

Deyverson was de Getafe-speler die bij veel spelers van Ajax het bloed onder de nagels vandaan haalde. Hij ging na het fluitsignaal van scheidsrechter Ruddy Buquet zelfs weer richting het uitvak, maar werd weggehaald door Bruno Varela. "Varela moest hem weghalen, maar hij bedankt Varela daar juist voor. Hij zegt: mijn vriend Varela haalde me weg, zodat ik niet aangevallen kon worden."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws