Onana 'zou passen bij AS Roma': 'Was sceptisch, maar hij is écht vooruit gegaan'

Gepubliceerd: wo 28 oktober 2020 om 16:08

Laatste update: wo 28 oktober 2020 om 16:29

Serie A-expert Richard Hall is diep onder de indruk geraakt van Andre Onana na het Champions League-duel van Ajax met Atalanta Bergamo. Hij denkt dat AS Roma een uitstekende vervolgstap zou zijn voor de Ajax-doelman.

"Ajax is altijd een indrukwekkend elftal, wanneer je ze ziet spelen. Helemaal in Europa. Het is heel interessant, omdat Ajax zo'n goed team heeft", begint Hall, correspondent van Football Italia en journalist van The Guardian, in gesprek met VoetbalPrimeur. Vooral de ontwikkeling van Onana doet hem goed.

"Die doelman, ik houd echt van zijn balbehandeling. Ik zag Onana een tijd geleden al een keer keepen, toen dacht ik dat hij nog wat kwetsbaar was. Ik was sceptisch, maar hij is écht vooruit gegaan. Ik denk dat hij goed zou passen bij een team als AS Roma. Die hebben Wojciech Szczesny en Alisson Becker ook naar een niveau gebracht waarvan we niet dachten dat het mogelijk was."

Naast Onana maakt ook Dusan Tadic indruk op Hall in zijn periode bij Ajax. "Hij is een totaal andere speler dan in zijn tijd in het Verenigd Koninkrijk. En daarnaast kan ik altijd genieten van een speler als David Neres", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws