Midtjylland waarschuwt Ajax: 'Dan kunnen we hopelijk wel punten gaan pakken'

Midtjylland waarschuwt Ajax: 'Dan kunnen we hopelijk wel punten gaan pakken'

Gepubliceerd: woensdag 28 oktober 2020 om 10:58wo 28-10-2020 om 10:58

FC Midtjylland verloor dinsdagavond met 2-0 bij Liverpool, maar kreeg na afloop veel complimenten over het spel op Anfield. De Deens landskampioen kan volgens Jürgen Klopp, trainer van The Reds, een harde noot om te kraken worden voor iedere ploeg.

Ajax is gewaarschuwd voor de ploeg van trainer Brian Priske, denkt Klopp. "Ze lieten vanavond zien wat voor team ze zijn", zegt de Duitse oefenmeester van Liverpool tegen TV3. "Daar heb ik echt heel veel respect voor. Ieder team dat tegen Midtjylland moet spelen gaat het moeilijk krijgen, want het is een goed georganiseerd elftal. Een team dat echt wil voetballen en dat hun plek in de Champions League verdient."

Anders Dreyer, aanvoerder van Midtjylland en voormalig speler van SC Heerenveen, doet er in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Ajax van volgende week dinsdag nog een schepje bovenop. "We hadden de voetbalwereld hier kunnen verrassen, maar voor nu is het zaak om de positieve dingen uit deze wedstrijd mee te nemen naar de volgende wedstrijd tegen Ajax", laat hij weten tegenover diverse Deense media. "Hopelijk kunnen we dan wel punten gaan pakken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws