Nieuw CL-spektakelstuk in aantocht: €50 wanneer Man City en Real Madrid scoren!

Nieuw CL-spektakelstuk in aantocht: €50 wanneer Man City en Real Madrid scoren!

17 april - 19:30 Laatste update: 17:23

ADVERTORIAL - Woensdagavond staat misschien wel dé Champions League-kraker uit de kwartfinales op het programma. Manchester City en Real Madrid vechten na spektakelstuk van een week geleden uit wie zich voor de halve finales van het miljardenbal gaat plaatsen. TOTO heeft voor nieuwe spelers (24 jaar en ouder) een speciale actie: beide teams scoren voor 50 euro met een maximale inzet van 1 euro!

Spektakel in Bernabéu

Ruim een week geleden stonden Real Madrid en Manchester City tegenover elkaar in het heenduel. Waar iedereen misschien wel een schaakwedstrijd verwachtte met weinig goals, was dit niet helemaal het geval. Het gedeelte van het schaken was waar, maar dit zorgde er juist voor dat het duel zich ontpopte tot een aanvallend schouwspel. Zowel City als Real kwamen allebei drie keer tot scoren en dat belooft wat voor de return in Manchester.

Zo werkt de actie van TOTO

Ga naar de website van via een van de links in dit artikel en registreer je met een nieuw account. Verifieer het account en doe vervolgens een storting van minimaal €5. Storten gaat eenvoudig via iDeal. Activeer de bonus voordat je de storting doet. Ga naar de wedstrijd Manchester City - Real Madrid en zet in op 'Beide teams scoren: Ja'. Het is belangrijk dat je deze weddenschap kiest, anders werkt de promotie niet! De maximale inleg bedraagt €1. 

De actie is geldig voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Weet zowel City als Real te scoren? Dan pak je €50! Zie je een andere uitkomst? Dan verlies je maximaal €1.

Klik hier om de welkomstactie te spelen bij TOTO!

Lekker Man Special

Bij topevents pakt TOTO vaak extra uit en dat is dit keer niet anders! Voor het duel in Manchester wordt de weddenschap 'Erling Haaland schiet in beide helften minstens één keer op doel' van 2,60 geboost naar 3,25! Deze actie is voor zowel nieuwe als bestaande spelers van TOTO beschikbaar en heeft een maximum inzet van €20. 

En hoewel de Noorse superster misschien minder vaak scoort dan vorig seizoen, weet hij het doel zeker wel te vinden. Gemiddeld schiet Haaland in deze jaargang namelijk 1,98 keer per duel op doel. Verdeelt hij deze twee schoten vanavond over beide helften? Dan krijg jij 3,25 keer je inzet terug! 

Klik hier om de Lekker Man Special mee te spelen!

Opgeladen kanonnen aan beide kanten

Twee van de hoofdrolspelers uit het heenduel kregen afgelopen weekend rust. Manchester City speelde het thuisduel met Luton Town en Pep Guardiola koos ervoor om Phil Foden, die een pracht van een treffer maakte in Bernabéu, de hele wedstrijd op de bank te laten zitten. Een enigzins soortgelijke situatie deed zich ook voor aan de kant van Real Madrid. De Koninklijke begon zonder Vinícius Júnior in de basis tegen Mallorca, maar de Braziliaan kwam na een uur spelen nog wel even in de ploeg. TOTO heeft een speciale quotering rondom Foden en Vinícius. Voor beide spelers scoren is de quotering 11.00.

Klik hier om alle TOTO Specials te bekijken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.