Brands wendt zich tot broers: Er is een gezonde concurrentie tussen jullie
Familie Bertrams sterk vertegenwoordigd in Eindhoven

Brands wendt zich tot broers: "Er is een gezonde concurrentie tussen jullie"

16-04-2014 17:37
1

Marcel Brands is blij dat het PSV is gelukt om doelman Jesse Bertrams langer aan de club te binden. Het jongere broertje van Nigel Bertrams, eveneens een keeper, zette woensdag zijn handtekening onder een tweejarig contract.

Daarmee staat de negentienjarige Bertrams tot de zomer van 2016 onder contract in Eindhoven, waar ook zijn oudere broer Nigel tot de contractspelers behoort. "In het kielzog van zijn oudere broer heeft Jesse zich goed ontwikkeld. In de laatste twee jaar heeft hij grote stappen gezet. Het is een positieve jongen met een goed karakter. Mooi voor hem en voor PSV", reageert Brands op de officiële clubsite.

Na de contractondertekening was er het moment voor het maken van foto's, waaronder eentje met broer Nigel. "Er is een gezonde concurrentie tussen jullie", merkte Brands op. "Ik denk dat jullie allebei ver kunnen komen."

Bertrams maakte vorig jaar oktober zijn debuut voor Jong PSV en traint dit seizoen zo nu en dan mee met de selectie van trainer Phillip Cocu en diens assistent Ernest Faber. Broer Nigel behoort tot de eerste selectie, maar kampt momenteel met een schouderblessure.