Torres is Atlético-fans eeuwig dankbaar: Het had niet specialer gekund
"Dit stadion is jarenlang mijn thuis geweest en zo voelde dat vanavond ook weer"

Torres is Atlético-fans eeuwig dankbaar: "Het had niet specialer gekund"

23-04-2014 09:44

Fernando Torres keerde dinsdagavond terug op bekende bodem. Met het Chelsea waarmee de spits maar geen indruk weet te maken, ging hij op bezoek bij de club waar hij jarenlang succes had: Atlético Madrid.

Voor Torres was het een bijzondere avond, vertelde hij na de bloedeloze 0-0 in Madrid. "Hier terugkeren na zeven jaar had niet specialer gekund, zeker niet aangezien het in de halve finale van de Champions League was", zei Torres.

De Spanjaard kwam tussen 2001 en 2007 uit voor Atlético, waar hij in 243 wedstrijden 91 goals maakte. "Dit stadion is jarenlang mijn thuis geweest en zo voelde dat vanavond ook weer. De fans hebben me meer gegeven dan ik ze ooit terug zal kunnen geven."

Door de doelpuntloze remise heeft zowel Chelsea als Atlético nog volop uitzicht op de finale. "Wij mogen Atlético op Stamford Bridge absoluut niet laten scoren. Tijdens de wedstrijd was ik louter bezig met het resultaat en niet met de andere dingen, maar vooraf en na de wedstrijd was het geweldig. Ik zal de fans eeuwig dankbaar zijn voor de manier waarop ik ontvangen ben."

Torres, die een goede relatie heeft met Diego Simeone, werd uiteraard ook gevraagd naar zijn toekomst. "Of ik ooit weer hier zal spelen? Ik ben hier nu al geweest", knipoogde hij. "Laten we het maar afwachten. Ik kijk van wedstrijd tot wedstrijd."