Twijfelende Bojan stelt geduld van Premier League-club op de proef
"Ik heb afgelopen weekend niets gehoord, maar waarschijnlijk weet ik snel meer"

Twijfelende Bojan stelt geduld van Premier League-club op de proef

22-07-2014 14:44

Stoke City is in afwachting van de beslissing van Bojan Krkic. De aanvaller van FC Barcelona kan de stap naar de Premier League-club maken, maar hakte nog geen knoop door.

Naast Stoke City zijn ook Deportivo La Coruña en Olympiakos in de race voor de aanvaller, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor Ajax. Voor Krkic is in Barcelona geen plek meer, de handen van Stoke City-trainer Mark Hughes jeuken om met de aanvaller aan de slag te gaan. De clubleiding van The Potters stelde afgelopen weekend nog 'redelijk zeker' te zijn van de komst van Krkic. Hughes wacht af.

"Ik heb afgelopen weekend niets gehoord, maar waarschijnlijk weet ik snel meer", zegt Hughes in gesprek met The Sentinel. "Bojan is een jonge speler die zich bewezen heeft op het hoogste niveau en bovendien is het ook een speler die anders is dan de spelers die we hier al hebben. Ja, hij is het een beetje kwijtgeraakt, maar je speelt niet honderd-en-nog-wat wedstrijden voor een club als FC Barcelona als je geen kwaliteit in huis hebt."