Gelukkig hebben we de interesse kunnen pareren, we hebben wel genoeg ingeleverd
Booy: "Als dat lukt, zijn we voor 95 procent klaar"

Gelukkig hebben we de interesse kunnen pareren, we hebben wel genoeg ingeleverd"

23-07-2014 19:18

Go Ahead Eagles is promovendus af. De club uit Deventer begint aan het lastige tweede seizoen in de Eredivisie en moet dat doen zonder spelers als als Erik Falkenburg (NAC Breda), Xander Houtkoop (ADO Den Haag) en Jarchinio Antonio (FC Groningen).

Booy is dan ook erg blij met het aanblijven van de belangrijke Sjoerd overgoor en Deniz Türüc. "Gelukkig hebben we de belangstelling kunnen pareren, want we hebben nu wel genoeg goals en assists ingeleverd", zegt hij tegen Voetbal International. "Met de komst van een aantal talenten zijn we er in de breedte weliswaar beter op geworden, maar het gaat natuurlijk ook om de sleutelposities."

De oefenmeester wil zijn selectie nog versterken met een linksback en twee buitenspelers. "Als dat lukt, zijn we voor 95 procent klaar", aldus Booy, die geen rekening houdt met de komst van Jerson Cabral. De vleugelaar zou weinig zin hebben in een overstap naar de Eagles. "Dan verleg ik mijn aandacht nu liever naar anderen. Ik werk graag met jongens die het fantastisch vinden voor Go Ahead te spelen."