'Spaanse kampioen gaat bod uitbrengen op gewilde PSV-banneling Bakkali'
Eindhovenaren krijgen meer informatie van tussenpersoon, maar wachten op actie

'Spaanse kampioen gaat bod uitbrengen op gewilde PSV-banneling Bakkali'

24-07-2014 08:45
15

De interesse van Atlético Madrid in PSV-aanvaller Zakaria Bakkali lijkt concreet. De Spaanse kampioen maakte eerder deze week via een tussenpersoon kenbaar een oogje te hebben op de banneling van de Eindhovenaren.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Atlético Madrid de interesse in Bakkali nog niet geuit in daden. PSV ontving nog geen aanbieding uit Spanje. De achttienjarige aanvaller, international van België, kan op meer interesse rekenen. Ook Eintracht Frankfurt, Liverpool en FC Porto zouden Bakkali volgen. De aanvaller wees onlangs een aanbieding van de Duitse club af, onbekend is of Bakkali wel oren heeft naar een transfer naar Portugal, Spanje of Engeland.

Ondertussen meldt ook de Spaanse krant AS dat de interesse van Atlético Madrid serieus is. De kampioensploeg zou Bakkali willen aantrekken en vervolgens willen onderbrengen bij een andere club uit de Primera División. Bakkali is door PSV teruggezet naar de selectie van Jong PSV. De aanvaller is bij de club in het bezit van een contract tot de zomer van 2015. Zolang hij zijn verbintenis niet verlengt is hij niet welkom in de A-selectie van trainer Phillip Cocu.