Vidic pleit voor United-spits bij Internazionale: Zouden blij met hem zijn
Hernandez volgens Vidic goede versterking voor Nerazzurri

Vidic pleit voor United-spits bij Internazionale: "Zouden blij met hem zijn"

24-07-2014 18:07

De toekomst van Javier Hernández is ook na de komst van Louis van Gaal nog onduidelijk. Als het aan Nemanja Vidic ligt, speelt de Mexicaanse international komend seizoen voor Internazionale.

Hernández moest de laatste jaren bij United voornamelijk genoegen nemen met een plaats op de reservebank. Vidic, die jarenlang samenspeelde met de aanvaller, maar afgelopen zomer vertrok uit Engeland, denkt dat zijn nieuwe club Inter de kwaliteiten van Hernández echter goed kan gebruiken. Volgens de Serviër zou de Mexicaan de Nerazzurri bij een eventuele transfer direct versterken.

"Het is natuurlijk aan de clubs, maar het is duidelijk dat Chicarito voor iedere club een aanwinst zou zijn. We zouden blij met hem zijn", laat hij weten aan Italiaanse media. Vidic richt zich momenteel liever op het nieuwe seizoen met Inter. "We moeten ons nu focussen op onze groep. We moeten ons kwalificeren voor de groepfase van de Europa League. Het is weliswaar geen Champions League, maar ook in deze competitie zitten veel sterke teams", aldus de Servische sterkhouder.