Zaakwaarnemer Sigthórsson: Ik snap niet waar dat nieuws vandaan komt
IJslander niet in gesprek met QPR

Zaakwaarnemer Sigthórsson: "Ik snap niet waar dat nieuws vandaan komt"

25-07-2014 11:49
7

Kolbeinn Sigthórsson heeft geen aanbieding van Queens Park Rangers afgeslagen. Volgens zijn broer en zaakwaarnemer Andri Sigthórsson klopt er dus niets van dat de IJslander er niet uit zou komen met de Engelse promovendus.

Daarmee reageert de belangenbehartiger op uitspraken van Harry Redknapp, die stelde dat de persoonlijke eisen van de Ajax-spits QPR te gortig zouden zijn. "Het nieuws over onderhandelingen die aan de gang zijn, is totaal niet waar", stelt de zaakwaarnemer in gesprek met Ajax Showtime.

"Ik heb vijf weken geleden voor het laatst gesproken met trainer Harry Redknapp. Op dit moment zijn we niet in gesprek dus ik snap niet waar het nieuws vandaan komt", aldus de zaakwaarnemer.

Redknapp liet deze week zijn verontwaardiging over het uitblijven van een akkoord met Sigthórsson blijken. "Het schiet niet op. We zijn eruit met Ajax en nu draait het om een akkoord met hemzelf. De gesprekken met zijn zaakwaarnemer – zijn broer - verlopen stroef." Sigthórsson mag Ajax bij een goed bod verlaten.