'Lazio hakt knoop door en voldoet aan vraagprijs Feyenoord'
Italianen onder druk door supporters

'Lazio hakt knoop door en voldoet aan vraagprijs Feyenoord'

27-07-2014 14:03
5

Stefan de Vrij lijkt zich te mogen opmaken voor een transfer naar SS Lazio. De Italiaanse subtopper heeft onder zware druk van de supporters besloten het bod op de verdediger van Feyenoord stevig te verhogen, meldt Il Corriere dello Sport.

Aanvankelijk wilde Lazio niet meer betalen dan zeven miljoen euro, in de ogen van Feyenoord veel te weinig. Het bod werd dan ook direct van tafel geveegd. Inmiddels zijn de fans van de Romeinse club het getreuzel van de directie helemaal zat en ontvingen president Claudio Lotito en technisch directeur Igli Tare zelfs doodsbedreigingen vanwege hun afwachtende houding.

Mede door de zware druk vanuit de achterban heeft Lazio nu besloten tegemoet te komen aan de vraagprijs van negen miljoen euro van Feyenoord. Zodra het bod van de Italianen ook officieel geaccepteerd is, kan De Vrij medisch gekeurd worden en zijn contract tekenen. Speler en club zijn er namelijk al een tijdje uit over een verbintenis voor vijf seizoenen.

In Engeland meldt men echter nog steeds dat ook Manchester United concreet in de markt is voor De Vrij. Louis van Gaal zou de samenwerking met de Oranje-international dolgraag voortzetten in de Premier League, maar van een bod is nog altijd geen sprake.