Mazzarri niet bang voor Van Gaal: Ik ken zijn werkwijze
Internazionale stuit op Manchester United

Mazzarri niet bang voor Van Gaal: "Ik ken zijn werkwijze"

28-07-2014 19:17

Louis van Gaal kan terugkijken op een fraaie start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Manchester United. De Nederlander boekte in Amerika al twee overwinningen en stuit nu spoedig op Internazionale. Trainer Walter Mazzari is niet bang voor de komende confrontatie met de succesvolle Nederlander.

"Het lijkt of Manchester United onverslaanbaar is op dit moment. Ze wonnen eerst met grote cijfers van LA Galaxy (7-0) en vervolgens eenvoudig van AS Roma. Het zal een goede test voor ons zijn. Ik ken de werkwijze van Van Gaal. We zullen ons tactisch goed voorbereiden", aldus de oefenmeester tegenover Inter Channel.

Wedden

Meer odds

Internazionale kwam in Amerika tot een puntendeling met Real Madrid. Een goed resultaat tegen Manchester United is noodzakelijk om verder te komen in het zogenoemde International Champions Cup. "Als ik terugkijk naar die wedstrijd ben ik zeer tevreden. Mijn team wist zich onder druk staande te houden en men ging echt voor een goed resultaat."

Internazionale is bij het voornoemde toernooi ingedeeld met Manchester United, AS Roma en Real Madrid. De nummer één van iedere groep plaatst zich direct voor de finale.