Ervaren Premier League-manager kijkt raar op: Ik acht het onmogelijk
Afgeketste transfer zorgt voor ophef

Ervaren Premier League-manager kijkt raar op: "Ik acht het onmogelijk"

28-07-2014 20:43

Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp heeft zijn verbazing uitgesproken over de situatie rond Loïc Remy. Voor tien miljoen euro leek de aanvaller op weg naar Liverpool, maar een medische keuring zou een te groot obstakel zijn gebleken.

Liverpool wilde niet inhoudelijk ingaan op de beweegredenen om af te haken, maar de Engelse pers wijst nadrukkelijk op zijn fysieke gesteldheid. Dit tot verbazing van Redknapp. "Ik kan het gewoon niet geloven, weet alleen wat ik heb gezien en gehoord. Ik kan me niet indenken dat hij niet door de keuring is gekomen. Bij alle ploegen heeft hij een strikte procedure gevolgd", aldus de coach.

"Ik acht het onmogelijk, een fittere speler is niet te vinden. Het moet een andere reden zijn geweest", vervolgde Redknapp. "Ze moeten van gedachten veranderd of een andere richting op willen. Voor hemzelf is het vervelend, maar wij houden een uitstekende jongen, een goede speler en een dito professional. Zijn verlies is onze winst. Hij kan twintig doelpunten maken in de Premier League."