'Feyenoord ziet af van komst Argentijn; Schaken en Verhoek mogen Kuip verlaten'
Rotterdammers gaan vol voor Basacikoglu en zet deur open voor tweetal

'Feyenoord ziet af van komst Argentijn; Schaken en Verhoek mogen Kuip verlaten'

30-07-2014 17:44
7

Feyenoord hoopt zich op korte termijn te versterken met Bilal Basacikoglu. De Rotterdammers zijn momenteel in onderhandeling met sc Heerenveen over de transfer van de aanvaller.

Volgens sc Heerenveen verlopen de gesprekken goed en verkeren de onderhandelingen in een vergevorderd stadium. De mogelijke komst van Basacikoglu betekent dat Feyenoord afziet van het aantrekken van Hector Villalba. De aanvaller van het Argentijnse San Lorenzo stond ook op de lijst van de club uit Rotterdam, maar RTV Rijnmond weet dat zijn komst van de baan is wanneer Basacikoglu aan de slag gaat bij Feyenoord. Villalba kon volgens Argentijnse media voor zo'n 2,5 miljoen euro worden overgenomen van San Lorenzo.

Basacikoglu, in het bezit van een contract tot de zomer van 2016 in Friesland, zou Feyenoord zelfs zo'n vijf miljoen euro kunnen kosten. De komst van Basacikoglu heeft ook gevolgen voor de huidige Feyenoord-selectie. Het Algemeen Dagblad meldt dat aanvallers Ruben Schaken en Wesley Verhoek uit mogen zien naar een nieuwe werkgever. De twee spelers hebben van de Feyenoord-leiding te horen gekregen dat zij mogen vertrekken uit de Kuip. Concrete interesse is er op dit moment nog niet voor het duo.