Van Gaal: We winnen alles, misschien hebben we geen andere spelers nodig
"Ik heb gezegd dat ik eerst de spelers die ik hier al heb wil bekijken"

Van Gaal: "We winnen alles, misschien hebben we geen andere spelers nodig"

02-08-2014 07:08
7

Manchester United-trainer Louis van Gaal is niet teleurgesteld wanneer de Engelse club er in de slotmaand van de transferperiode niet in slaagt meer versterkingen naar Old Trafford te halen. De Nederlandse trainer zoekt nog naar een verdediger, vooralsnog is er geen nieuws.

United versterkte zich eerder deze zomer met Ander Herrera en Luke Shaw. Sinds de presentatie van de linksback van Southampton bleef het stil voor wat betreft de komst van nieuwe spelers. Van Gaal maakt zich geen zorgen. De Nederlandse trainer verblijft momenteel met United in de Verenigde Staten. De Engelse club maakt daar een prima voorbereiding op het nieuwe seizoen door.

"Ik heb gezegd dat ik eerst de spelers die ik hier al heb wil bekijken. Ik wil hen een eerlijke kans geven. We hebben nog een maand te gaan. We winnen al onze wedstrijden. Misschien hebben we geen andere spelers nodig", zegt de 62-jarige Van Gaal in aanloop naar het oefenduel met Real Madrid. In die wedstrijd ontbreekt Chris Smalling. Van Gaal neemt geen risico met de verdediger, die met een lichte blessure kampt.