Milan reageert op Balotelli-gerucht: Daarom zijn er ook geen onderhandelingen
"Op dit moment hebben wij geen bod van Liverpool op Balotelli ontvangen"

Milan reageert op Balotelli-gerucht: "Daarom zijn er ook geen onderhandelingen"

20-08-2014 19:37
4

AC Milan heeft zich woensdag genoodzaakt gevoeld om te reageren op een gerucht omtrent Mario Balotelli. De spits zou in de belangstelling staan van Liverpool, dat volgens de roddelpers zelfs al een bod uitbracht. Dat bericht is echter niet op waarheid berust.

The Daily Mail meldde woensdag dat Liverpool en AC Milan in gesprek zijn over een transfer van Balotelli, op wie een bod van twintig miljoen euro zou zijn uitgebracht. In een verklaring laat Adriano Galliani echter weten dat er geen sprake is van onderhandelingen.

"Op dit moment hebben wij geen bod van Liverpool op Balotelli ontvangen", zegt Galliani tegen La Gazzetta dello Sport. "Daarom zijn er ook geen onderhandelingen. We zullen zien hoe de situatie is als de transfermarkt op 1 september sluit."

Heel vreemd zijn de geruchten omtrent Liverpool en Balotelli niet. De Reds zijn na het vertrek van Luis Suarez nog op zoek naar een spits en Super Mario zou uit Milaan mogen vertrekken. Het enfant terrible bewees in het verleden bij Manchester City al dat hij in de Premier League voor doelpunten kan zorgen.