Real Madrid geeft Van Gaal goed nieuws: Hij heeft om een vertrek gevraagd
Di Maria mogelijk naar United

Real Madrid geeft Van Gaal goed nieuws: "Hij heeft om een vertrek gevraagd"

21-08-2014 14:31
5

Real Madrid lijkt nog deze zomer afscheid te moeten nemen van Angel Di Maria. De vleugelaanvaller is uitgekeken in de Spaanse hoofdstad en heeft de club gevraagd om een transfer.

Dat zegt trainer Carlo Ancelotti op een persconferentie. "Di Maria heeft om een vertrek gevraagd en heeft een nieuw contract bij de club geweigerd", citeert de BBC de oefenmeester. "De speler moet nu naar een oplossing zoeken. Als hij er na de transferwindow nog steeds is, werkt hij hier zonder problemen."

Ancelotti lijkt een vertrek niet tegen te houden en dat is mogelijk goed nieuws voor Louis van Gaal, die zeer gecharmeerd zou zijn van de Argentijn. Manchester United zou zodoende de nieuwe werkgever van de technicus kunnen worden. Ook het steenrijke Paris Saint-Germain werd al gelinkt aan Di Maria.

Naast Di Maria lijkt ook Khedira zijn carrière deze zomer elders voort te zetten. "Zijn situatie is anders, omdat hij nog een eenjarig contract heeft en een nieuwe aanbieding naast zich neer heeft gelegd. We zullen zien wat er gaat gebeuren, hij heeft niet gevraagd om te vertrekken", aldus Ancelotti.