Mogelijke opvolger De Jonge zegt nee tegen Heracles: Misschien na dit seizoen
"De druk kan zo groot worden dat je samen naar een oplossing gaat zoeken"

Mogelijke opvolger De Jonge zegt nee tegen Heracles: "Misschien na dit seizoen"

30-08-2014 07:59
4

Gertjan Verbeek is clubloos en heeft zodoende zijn handen vrij. Mede daarom wordt hij deze dagen genoemd als mogelijke opvolger van Jan de Jonge, die bij Heracles Almelo zwaar onder druk staat. Een rentree bij de eredivisionist is voor Verbeek echter nog niet aan de orde.

Verbeek liet vrijdagavond bij Voetbal International weten dat hij niet bereid is om tussentijds in te stappen. Hij heeft dan ook geen interesse in een eventuele vacature. "Misschien aan het einde van het seizoen als het contract van Jan de Jonge in Almelo is afgelopen", aldus de oefenmeester, die een combinatie met De Jonge eveneens uitsloot. "Dat is nicht im frage."

De ex-verdediger, die al tweemaal eerder trainer van Heracles was, houdt er wel rekening mee dat De Jonge de eerste trainer wordt die dit seizoen ontslagen gaat worden. "Als supporters of sponsors op een gegeven moment allerlei dingen gaan roepen kan de druk zo groot worden dat je samen naar een oplossing gaat zoeken", aldus Verbeek over de situatie bij Heracles, dat zaterdagavond tegen Excelsior speelt.