FC Eindhoven blijft stunten en is plotseling koploper in Jupiler League
Kansloze nederlaag voor Jong PSV, De Graafschap gelijk

FC Eindhoven blijft stunten en is plotseling koploper in Jupiler League

19-09-2014 22:03
3

FC Eindhoven is voor even medekoploper in de Jupiler League. De formatie kwam door de zege bij Fortuna Sittard (0-2) op gelijke hoogte met NEC en Roda JC, die vrijdag niet in actie kwamen. Jens van Son en Fries Deschilder tekenden voor de Eindhovense treffers.

Roda JC neemt het zaterdag voor ruim 10.000 toeschouwers op tegen Jong Ajax. NEC treedt zondag in de eigen Goffert op als gastheer van FC Emmen.

Wedden

Meer odds

FC Den Bosch zegevierde voor eigen publiek tegen Helmond Sport (3-0). Erik Quekel vierde alweer zijn vijfde competitietreffer. Jordy Thomassen en Edoardo Ceria troffen eveneens doel. Melvin Platje had met twee treffers een groot aandeel in de thuiszege van VVV-Venlo op Almere City (3-2), dat Vincent Janssen twee keer zag scoren.

Thijs Hendriks scoorde twee keer voor Achilles '29 in het onbesliste thuisduel met FC Oss (2-2). MVV Maastricht gaf in de slotfase een gelijkspel weg tegen De Graafschap. Vlatko Lazić schonk de club uit Doetinchem in de 86ste minuut een nipte zege (0-1).

Sparta Rotterdam won de uitwedstrijd bij Jong PSV (0-2) en het duel tussen Telstar en Jong Twente eindigde onbeslist (1-1). (ANP)