Van der Heijden baalt: We waren veruit de bovenliggende partij
Vitesse niet verder dan puntendeling

Van der Heijden baalt: "We waren veruit de bovenliggende partij"

21-09-2014 09:11
3

Vitesse kwam zaterdagavond niet verder dan een puntendeling tegen sc Heerenveen (1-1). Jan-Arie van der Heijden was na afloop zeer tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg, maar was zichtbaar teleurgesteld dat de Arnhemmers daarvoor wederom niet beloond werden.

"We waren veruit de bovenliggende partij. De kansenverhouding was in ons voordeel. Ze hebben alleen op doel geschoten bij dat doelpunt. Wij vergeten twee of drie keer te scoren. Het is hetzelfde liedje als bij de vorige wedstrijden. Goed spel, veel kansen gecreëerd en weinig weggegeven. Ik sta hier met een dubbel gevoel. Ik denk dat de mensen wel een leuke wedstrijd hebben gezien, maar we hadden liever lelijk gespeeld en de drie punten hier gehouden", aldus Van der Heijden tegenover de camera van FOX Sports.

In de tweede helft werd de Vitessenaar hard geraakt door Joey van den Berg. "Het is soms pijnlijk om duels met hem uit te vechten. Hij speelt altijd op het randje. Hij probeerde op een moment een counter eruit te halen op het moment dat wij de bal niet buiten schoten na gevaarlijk spel van een Heerenveen-speler en toen raakte hij mij. Dat is zijn goed recht en daar houd ik wel van."