Barça-trainer respectvol richting Ajax: Krijgen het niet makkelijk in Amsterdam
"Ik ken PSG en weet over hoe verschrikkelijk veel potentieel ze beschikken"

Barça-trainer respectvol richting Ajax: "Krijgen het niet makkelijk in Amsterdam"

01-10-2014 08:47
4

FC Barcelona verloor dinsdagavond met 3-2 van Paris Saint-Germain. Trainer Luis Enrique was na afloop lovend over de Franse club. De volgende tegenstander in de Champions League is Ajax, de oefenmeester rekent niet bij voorbaat op twee makkelijke duels.

"We zullen het niet makkelijk hebben in Amsterdam en op Cyprus", citeert De Telegraaf de Spaanse oefenmeester, die doelt op de wedstrijden tegen Ajax en Apoel Nicosia. Na twee duels staat de teller bij FC Barcelona op drie punten, gepakt in het eerste groepsduel met Apoel.

Luis Enrique sprak lovend over de groei van PSG in de afgelopen jaren. "Ik ken PSG en weet over hoe verschrikkelijk veel potentieel ze beschikken. Het winnen van de Champions League is hun doel en dat hebben ze vanavond laten zien. Het heeft mij niet verrast dat ze zo goed waren. Aan de andere kant waren we in de slotfase nog dicht bij een gelijkmaker."

"Ik zeg niet dat de uitslag onterecht was, maar een gelijkspel was ook een goede afspiegeling geweest", aldus de oefenmeester, die zijn eerste nederlaag leed als trainer van de Spaanse grootmacht.