Cavani zet frustratie om in trots: Ik wilde geen relatie op het spel zetten
PSG-spits maakt einde aan lange onvrede

Cavani zet frustratie om in trots: "Ik wilde geen relatie op het spel zetten"

30-10-2014 16:48

Edinson Cavani ziet niet langer een probleem in de ontwikkelingen bij Paris Saint-Germain. In zijn debuutseizoen verklaarde de 27-jarige Uruguayaan nog ongelukkig te zijn in Parijs, maar dat is naar eigen zeggen verleden tijd.

In de zomer van 2013 telde PSG nog ruim zestig miljoen euro neer om Cavani los te wrikken bij Napoli. Met hoge verwachtingen kwam de spits binnen, maar hij moest vorig seizoen zijn favoriete plek in de voorhoede aan Zlatan Ibrahimovic laten. Dat leidde tot teleurstelling plus vermeende belangstelling van clubs als Manchester City, Chelsea, Liverpool en Arsenal.

Cavani legt zich inmiddels neer bij de handelswijze van PSG. "Bepaalde uitspraken zorgden voor problemen, maar die waren niet gericht aan de coach, de president of iemand anders. Ik heb gewoon mijn frustratie geuit zonder daarbij een relatie op het spel te willen zetten", vertelt hij aan AM1010.

"Sommige dingen creëren een probleem, maar op andere momenten ontstaat een oplossing. Die oplossing hebben we gevonden en dit seizoen is alles in orde. Ik woon in Parijs, wat een geweldige staf is, en de club steunt me", aldus Cavani, die dit seizoen zes doelpunten maakte in veertien optredens.